Gelecek: Tasarım


  • Share on Pinterest

Ürünler ve servisler birbirine benzedikçe, tasarımın önemi her geçen gün artıyor. Bilmediğiniz bir ülkede bilmediğiniz bir otelden rezervasyon yaptırmayı düşünüyorsanız ve eğer otelin site tasarım iyiyse, o yerin güvenilir bir yer olduğuna kanaat getirebiliriz, en azından başlangıç olarak. Öte yandan, kötü tasarlanmış (sadece görsellikten bahsediyorum) bir siteye sahip bir otelin, bize satış yapma yolunda 1-0 yenik başladığı kesin.

Tasarımın etkisi üzerine benzer bir örnek de, P&G’nin lider olduğu sabun pazarında, Method tarafından sergileniyor. Method ürünlerinin ambalajı farklı tasarımlarıyla, bir moda, tasarım ürünü olarak mutfaklara, banyolara girmeyi hedefliyor. mandarin_bottle

Şu senaryo bana mantıklı geliyor: Güzel bir eviniz, güzel bir mutfağınız var, mutfağa koyulmak üzere bir bulaşık sabunu almak istiyorsunuz, bir yanda 70’lerden kalma bir sabun kabı, diğer yanda “bir an önce ortadan kaldırmalıyım” demeyeceğiniz, şık ve çekici bir bir kap tasarımı var. Benim tercihim şık olan tasarımdan yana. Görünüşe göre, Amerika’da büyüyen bir çoğunluk da aynı fikirde.

Gelecek tasarım zamanı. Bakmaya değer: www.methodhome.com

Farketing e-posta listesine kayıt olun

Farketing yazılarından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.

E-postanızı kimseyle paylaşmam ve asla 'spam' yapmam.